Найбільшою популярністю користуються поїзди в середу та п'ятницю / фото УНІАН

«Укрзалізниця» повідомила про рекордний пасажиропотік експресів, що курсують між Києвом та аеропортом «Бориспіль».

Читайте такожЕкспрес до «Борисполя» знову зламався (фото)

За даними підприємства, 22 квітня поїзди «Київ Бориспіль Експрес» перевезли в обох напрямках 2 504 пасажири, тоді як в середньому маршрут обслуговує близько 2 тисяч пасажирів на добу, повідомляє avianews.com.

Відео дня

Станом на 23 квітня експреси виконали 7788 рейсів і перевезли майже 270 тисяч пасажирів. Найбільшою популярністю користуються поїзди в середу і п'ятницю, додали в «Укрзалізниці».

Маршрут «Київ Бориспіль Експрес» з'єднує головний залізничний вокзал української столиці Київ-Пасажирський з новою станцією в аеропорту «Бориспіль». Експреси роблять проміжну зупинку тривалістю 2 хвилини на вокзалі «Дарниця».

Курсування поїздів в регулярному режимі почалося 30 листопада 2018 року. Перші дні розклад «Київ Бориспіль Експрес» включав 30 пар поїздів на добу, пізніше він був скорочений до 27 пар на добу. Ціна дорослого квитка становить 80 грн.

Роботу «Київ Бориспіль Експрес» забезпечують п'ять дизельних рейкових автобусів PESA 620M польського виробництва. Найближчим часом «Укрзалізниця» планує задіяти на маршруті шостий рейковий автобус, ремонт якого підприємство завершує. В кінці року на лінію може вийти новий дизельний поїзд українського виробництва, що має велику місткість.