Ілюстрація / REUTERS

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air попередила про можливі затримки рейсів 7-8 вересня у зв'язку з найвищою в цьому році завантаженістю повітряного простору Європейського Союзу.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

«Звертаємося до пасажирів з проханням перевіряти розклад рейсів на сайтах аеропортів відправлення, а також завчасно прибувати в аеропорти», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЛоукостер Wizz Air у наступному році відкриє 15 нових маршрутів з Польщі

У повідомленні також сказано, що ситуація не підлягає впливу авіакомпанії, але Wizz Air робитиме все можливе, щоб мінімізувати будь-які затримки.

Для дійсних рейсів авіакомпанія настійно рекомендувала пасажирам прибути в аеропорт не менш, ніж за 2 години до запланованого часу вильоту, щоб було достатньо часу для виконання всіх необхідних формальностей з реєстрації на рейс, перевірки безпеки і входження на посадку в літак.

Довідка УНІАН. Лоукост-авіакомпанія Wizz Air виконує рейси за більш ніж 600 маршрутами з 28 баз, поєднуючи 141 напрямок у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається з літаків Airbus A320 і Airbus A321. Персонал компанії - близько 3500 осіб.

На даний момент авіакомпанія Wizz Air здійснює рейси з Києва, Львова та Харкова.

Як повідомляв УНІАН, французька авіакомпанія Aigle Azur скасовує всі рейси через скрутне фінансове становище та пов'язані з цим операційні складнощі.