Ілюстрація / REUTERS

Лоукост-авіакомпанія Ryanair сьогодні вперше виконала рейс з польського Катовіце до Херсона. Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень - у середу та неділю.

Як повідомляє портал avianews.com, фактичним оператором лінії вказано авіакомпанію Buzz, яка є польським підрозділом Ryanair і раніше носила ім'я Ryanair Sun. Цей напрямок став другим для ірландського лоукосту в херсонському аеропорту - 17 грудня Ryanair почав літати в Херсон з Кракова, розташованого у 80 км від Катовіце.

Примітно, що дні польотів не перетинаються - таким чином пасажири можуть вилетіти в один польський аеропорт, а повернутися до України з іншого.

Відео дня

Читайте такожАеропорт "Бориспіль" назвавши найпунктуальніші авіакомпанії в грудні

Передбачається, що з 30 березня до Херсона зайде австрійська "дочка" Ryanair - Laudamotion, яка відкриє рейси з Відня. Вони виконуватимуться по понеділках та п'ятницях.

Мінімальна ціна авіаквитків Ryanair на рейси з Херсона під час розпродажів починається від 9,99 євро в один бік. Найдешевший тариф Value дозволяє провозити з собою лише невелику ручну поклажу з габаритами до 40x25x20 см без обмеження за вагою.

Зараз Ryanair і його дочірні підприємства представлені в п'яти аеропортах України: Борисполі, Львові, Одесі, Харкові та Херсоні.

Читайте такожRyanair запустити новий рейс зі Львова до Познані

Як повідомляв УНІАН, у грудні Ryanair змінив структуру тарифів, ввів можливість попереднього замовлення харчування на свої рейси та змінив максимальний збір за пріоритетну посадку.