Українців попередили про значні скупчення транспорту на кордоні з Польщею в напрямку України

Зокрема, у переддень зимових свят можливе збільшення транспортного потоку через пункти пропуску та прогнозоване ускладнення руху на українсько-польській ділянці.

В Державній прикордонній службі попереджають про значні скупчення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду в Україну.

Читайте такожПольща з 1 січня закриває пішохідний перехід "Угринів-Долгобичув" на Львівщині

Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook. «Зокрема, у переддень зимових свят можливе збільшення транспортного потоку через пункти пропуску та прогнозоване ускладнення руху на українсько-польській ділянці», - йдеться у повідомленні.

«Попереджаємо подорожніх про значні накопичення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду в Україну», - наголосили у відомстві.

Зазначається, що найбільші складності виникають на пунктах пропуску «Краковець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж». На даний час всі пункти пропуску працюють у штатному режимі.

«Всі пункти пропуску з української сторони працюють у штатному режимі, виставлена необхідна кількість прикордонних нарядів та сплановані додаткові резерви. За необхідності можлива організація пропуску по додаткових смугах руху», - наголосили в ДПСУ.

Як повідомляв УНІАН, раніше Польща вирішила закрити пішохідний перетин у пункті пропуску «Угринів – Долгобичув» на українсько-польському кордоні. Відтепер через цей пункт пропуску пропускатимуть лише автотранспорт, як було заплановано при його спорудженні.