Компанія Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі - відкрила у Львові другу базу в Україні.

Про це повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

Читайте такожTurkish Airlines відновила польоти в Україну на новому типі літака

Відео дня

«Сьогодні, 1 липня, угорська авіакомпанія-лоукостер Wizz Air відкрила другу базу в Україні з місцем розташування в міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького», - йдеться у повідомленні.

Також сказано, що вже цього місяця компанія буде виконувати 5 нових рейсів із Західної України до ряду європейських міст, зокрема, зі Львова до Біллунна (Данія), Таллінна (Естонія), Лісабона (Португалія), Гамбурга (Німеччина) та Щецина (Польща). Wizz Air також розширює маршрутну мережу, відкриваючи рейси з Харкова до Талліна і Берліна.

«Сподіваюсь, що відкриття нової бази у Львові вже незабаром принесе компанії процвітання та розвиток, а Львову – нові інвестиції та робочі місця для людей», - зазначив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Також сказано, що завдяки відкриттю нових маршрутів Wizz Air підкреслює свою прихильність до українського ринку та продовжує створювати можливості для доступних подорожей для ще більшої кількості українців та гостей країни.