Ілюстрація REUTERS

Найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі компанія Wizz Air запустить 5 нових маршрутів з України - з вересня зі Львова і Києва в Пардубіце (Чехія), а з березня 2021 року - з Одеси в Мілан (Мальпенса), Болонью і Рим (Італія).

Про це повідомила прес-служба перевізника.

Так, з 1 вересня авіакомпанія почне виконувати рейс Львів - Пардубіце (Чехія) щовівторка, щочетверга і щосуботи. Ціна квитка стартує від 579 грн.

Відео дня

Також з 1 вересня буде запущено рейс Київ - Пардубіце (Чехія) щовівторка, щочетверга і щосуботи. Ціна стартує від 579 грн.

З 29 березня 2021 року буде запущено рейс Одеса - Мілан (Італія) щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна стартує від 579 грн.

Також з 29 березня 2021 року буде запущено рейс Одеса - Рим (Італія) щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна стартує від 869 грн.

З 30 березня 2021 року компанія запустить рейс Одеса - Болонья (Італія) щовівторка і щосуботи. Ціна стартує від 579 грн.

Читайте такожУ Wizz Air розповіли про умови обміну квитків, якщо пасажирам заборонено в'їзд в країну призначення

У прес-службі зазначили, що на рейсах авіакомпанії будуть впроваджені додаткові заходи, які забезпечать фізична дистанціювання під час посадки і допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту.

"Зокрема, протягом перельоту пасажири повинні носити захисні маски, а екіпаж - ще й рукавички. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіка прибирання всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусну розчином. Екіпаж роздає пасажирам дезінфікуючі серветки, під час перельоту не буде поширювати бортові журнали і буде заохочувати користуватися опцією безконтактної оплати покупок на борту. Згідно з новими правилами, пасажири повинні дотримуватися заходів фізичної дистанції, запроваджені місцевими органами влади, і розраховуватися за всі необхідні послуги перед посадкою онлайн", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, з 17 червня Wizz Air відновила роботу своєї бази в міжнародному аеропорту "Київ" і перельоти з України в Угорщину, Німеччину, Данію, Естонію, Грецію і Великобританію.

Довідка УНІАН. Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який здійснює рейси більше 700 маршрутами з 25 баз, з'єднуючи 155 напрямків у 45 країнах.