Cyprus Airways відновила рейси з Кіпру до Києва: на яких умовах українців пустять на курорт

Найдешевші авіаквитки на рейси Київ-Ларнака Cyprus Airways коштують від 135 євро в обидва боки.

Cyprus Airways 12 травня відновила на регулярній основі польоти з третього за величиною міста Кіпру Ларнака до київського аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє Avianews.

Читайте такожКіпр полегшить в'їзд для вакцинованих туристів

Авіакомпанія літатиме цим маршрутом два рази на тиждень - на початку щосереди та щонеділі, а з кінця червня — щопонеділка та щоп'ятниці.

Найдешевші авіаквитки на рейси Київ-Ларнака Cyprus Airways коштують від 135 євро в обидва боки. У цю ціну включено перевезення тільки невеликої ручної поклажі з розмірами до 35х20х20 см.

Квитки Київ-Ларнака за тарифом з одним місцем багажу до 23 кг і збільшеною ручною поклажею з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 10 кг коштують від 220 євро в обидва боки.

У цей літній сезон Cyprus Airways має намір також запустити рейси з Ларнаки в Одесу. Зараз в розклад внесені рейси з 8 липня з частотою один раз на тиждень щочетверга. З 19 липня авіакомпанія планує додати другий рейс щопонеділка.

В'їзд для українців

Туристи з України можуть в'їжджати на Кіпр, проте за 72 години до вильоту необхідно пройти ПЛР-тест на коронавірус і повторно здати аналіз після прильоту на острів.

Що цьому передувало

З 10 травня 2021 року Кіпр полегшив в'їзд для вакцинованих туристів. Влада Кіпру послабила карантин на острові та дозволила роботу закладів громадського харчування, культури, торгових центрів і казино.