МАУ запустить рейс Київ - Нью-Йорк / фото УНІАН

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» переглянула перспективи виконання рейсів Київ - Нью-Йорк - Київ і тепер початок регулярних трансконтинентальних перельотів перенесено на фінал низького зимового сезону 2020-2021 років - на весну наступного року.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

Прес-служба підкреслила, що це рішення зумовлене об'єктивними обставинами в Україні та світі.

Відео дня

«За останній час з'явився ряд негативних факторів: перегляд відновлення ВВП України в 2020 і 2021 році у зв'язку з негативним впливом пандемії на економіку країни; погіршення епідеміологічної ситуації в східноєвропейських країнах, Ізраїлі; істотне погіршення політичної ситуації на Кавказі, що призвело до скасування рейсів до Єревана, Баку, Тбілісі - рейсів, які мають забезпечити транзитний потік через Київ до США. Сукупність цих факторів, що зумовлюють зниження як прямого трафіку з України до Нью-Йорка, так і транзиту до США, і стала причиною перегляду доцільності відновлення прямого рейсу Київ - Нью-Йорк у 2020 році», - сказано у повідомленні.

Згідно з повідомленням, авіакомпанія МАУ продовжує планувати свої польоти виключно виходячи з об'єктивних ринкових і епідеміологічних факторів.

Читайте такожМАУ скасувала рейс до Єревану 2 жовтня й перенесла відновлення рейсів до Баку

Зміни у рейсіах МАУ на жовтень

30 вересня авіакомпанія МАУ скоригувала розклад рейсів на жовтень. Зокрема, компанія відклала початок виконання рейсів Київ - Брюссель - Київ і Київ - Дюссельдорф - Київ до 24 жовтня, а також з 4 жовтня тимчасово припиняє виконання рейсів Харків - Тель-Авів - Харків і з 8 жовтня - Дніпро - Тель-Авів - Дніпро.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва «Бориспіль».