МАУ відклала початок виконання деяких рейсів / фото REUTERS

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» відклала початок виконання рейсів Київ - Брюссель - Київ і Київ - Дюссельдорф - Київ до 24 жовтня, а також з 4 жовтня тимчасово припиняє виконання рейсів Харків - Тель-Авів - Харків і з 8 жовтня - Дніпро - Тель Авів - Дніпро.

Читайте такожАвіакомпанія Windrose анонсувала рейси з Києва до ХерсонаПро це повідомила прес-служба компанії.

Компанія зв'язала перегляд розкладу польотів наприкінці літньої навігації зі зниженням завантаження на даних європейських напрямках у зв'язку з переходом на осінньо-зимовий низький сезон для авіації. Також на рішення вплинуло обмеження перетину кордонів Ізраїлю з 25 вересня по 11 жовтня.

Відео дня

Згідно з повідомленням, дані обставини також послужили причиною перегляду частот ще на кількох рейсах. Зокрема, рейси Київ - Тель-Авів - Київ виконуватимуться без частот по вівторках, але за іншими частотам за розкладом - щопонеділка, щосереди, щочетверга і щонеділі.

Також рейси Одеса - Тель-Авів - Одеса виконуватимуться щочетверга.

Як повідомляв УНІАН, 1 вересня компанія «Міжнародні Авіалінії України» повідомила про суттєве скорочення програми польотів на період з 1 вересня по 24 жовтня у зв'язку з рішенням Кабінету міністрів про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства.

Новини інших авіакомпаній