У Мадриді готуються перекривати вулиці: занадто багато туристів

Як тільки приплив людей досягатиме максимуму, поліція буде перекривати вулиці столиці Іспанії.

Влада Мадрида, де туризм вже перевищив доковідні показники, активувала "чорний рівень" загрози через занадто великий потік туристів у святковий сезон.

Як пише euronews.travel, вулиці столиці Іспанії тепер можуть бути перекриті через переповненість центру міста.

Як працюватимуть обмеження

Повідомляється, що поліція буде стежити за найбільш перевантаженими вулицями з неба за допомогою дронів. Як тільки приплив людей буде досягати максимуму, вулиці будуть перекриватися – людям буде дозволено залишати територію, але не входити в неї.

При цьому обмеження торкнуться не тільки пішоходів, а й транспорту – як громадського, так і приватного.

Які райони Мадрида можуть перекриватися

Хоча обмеження стосуються усієї території Мадрида, критичними точками є вулиці Пресіадос і Ель-Кармен, площа Пласа-дель-Селенке, а також ділянка вулиці Алькала поруч з площею Сібелес і Гран-Віа.

Варто відзначити, що перші обмеження вже почали діяти. Так, як мінімум до 9 грудня з 18:00 до 21:00 перекривається станція метро Соль в центрі Мадрида.

Як повідомляв УНІАН, раніше комісар ЄС із внутрішніх справ Ільва Йоханссон попередила про величезний ризок терористичних атак в Європі на різдвяні свята.

При цьому синоптики закликали туристів бути готовими до неприємних сюрпризів через грудневі холоди в Європі

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.