Влада Сицилії оплатить туристам половину ціни авіаквитків після закінчення карантину

Крім того, туристи отримають безкоштовні квитки в музеї та на місця археологічних розкопок.

Влади Сицилії оплатить туристам половину вартості авіаквитків, а також частину рахунки за готель в рамках стратегії з відновлення туризму на острові після закінчення карантину пов'язаного з пандемією коронавірусу.

Читайте такожІталія планує відкрити головні визначні пам'ятки в травні

Як повідомляє газета Daily Mail, "відповідно до нової стратегії розвитку туризму на Сицилії, орієнтованої на відновлення галузі після закінчення пандемії коронавірусу, влада регіону готова оплатити 50% вартості авіаквитків, а також кожну третю ніч в об'єкті розміщення. Крім того, туристи отримають безкоштовні квитки в музеї та на місця археологічних розкопок. Ваучери з пропозиціями будуть доступні на сайті Visit Sicily", - пише видання.

Як зазначає газета, влада Сицилії виділить на цю програму 50 млн євро, в той час як за березень і квітень туріндустрія втратила близько 1 млрд євро.

В Італії 13% ВВП припадає на туризм, і країна вже шукає способи перезапуску галузі після поетапного виходу з карантину, запланованого на 4 травня.

Як повідомляв УНІАН, італійці починають готуватися до туристичного сезону та облаштовують пляжі згідно правил соціальної дистанції на пляжах.

© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS

Італія більше інших європейських країн постраждала від пандемії коронавірусу. Вона знаходиться на другому місці за кількістю смертей через коронавірус після США.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.