Осінь і зима – це ідеальний час, щоб насолодитися стравами французької кухні.
Якщо влітку найпопулярніші туристичні місця у Франції знемагають від напливу туристів, то восени і взимку там навпаки вже раді гостям.
А ще осінь і зима – це ідеальний час, щоб насолодитися деякими з найпоживніших страв французької кухні, які надто важкі для літа: чудовими рагу, запіканками і супами, практично необмеженою кількістю ніжних сирних страв, теплим глінтвейном (vin chaud) і багатьом іншим.
Журналіст Джон Волтон, який протягом останніх восьми років живе і працює у Франції, у блозі для Lonely Planet поділився своїми улюбленими місцями в цій країні для відвідування восени та взимку.
Як повідомляв УНІАН, раніше британка Анна Річардс, яка кілька років прожила у Франції, поділилася важливими секретами, які варто дізнатися перед поїздкою в цю країну.
Також туристичні експерти назвали найкращий час для відвідування французької столиці Парижа, а також порадили, скільки днів варто виділити на перше знайомство з цим прекрасним містом.
Своєю чергою справжня фанатка "Діснейленду" Портія Джонс, яка щороку відвідує цей парк розваг у Парижі, дала кілька порад, як там не розоритися.
Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.