Українських меломанів у 2020 році чекає неймовірно насичена музична весна / Фото УНІАН

Плани на весну: нові програми від топових музикантів і найочікуваніші кінопрем'єри року

07:17, 01.03.2020
25 хв. Туризм

Втомилися від сірості зимових буднів і чекаєте не дочекаєтеся, коли можна буде відправитися на круту подія за яскравими враженнями? Розуміємо. Ми і самі не можемо дочекатися весни, коли на екрани кінотеатрів виходять наймасштабніші прем'єри року, музиканти після зимових канікул влаштовують великі концерти, а в театрах презентують прем'єрні вистави. УНІАН.Туризм зібрав великий гід по головних подіях весни 2020 року, щоб ви точно не пропустили ті яскраві події в Києві і не тільки, на які давно мріяли потрапити.

Найяскравіші концерти весни 2020

Читайте такожЗустрічаємо весну: куди поїхати на 8 березня

Навесні чимало зірок світового масштабу і популярних українських виконавців представлять в Києві свої нові альбоми і свіжі шоу.

KAZKA (Київ, 4 березня)

Гурт став справжньою сенсацією минулого року, коли їхній хіт «Плакала» став звучати буквально з кожного праски. Пісня увійшла в топ-20 кращих пісень України за останні 20 років і потрапила в ТОП-100 кращих кліпів світу на YouTube. Лише на цій платформі її прослухали понад 400 мільйонів разів. На концерті 4 березня група представить свій новий альбом NIRVANA, а також виконає всім відомі хіти з першого альбому KARMA. Спеціальним гостем заходу стане популярна швейцарська група KADEBOSTANY. Своїм шоу в Києві KAZKA відкриває всеукраїнський тур 28 містах України.

Концерт пройде в Палаці Спорту, початок о 19:00. Вартість квитків від 350 грн.

LINDEMANN (Київ, 6 березня)

Проект фронтмена Rammstein Тілля Ліндеманна та мультиінструменталіста Петера Тагтгрена представить у Києві свій останній альбом під назвою "F&M". Альбом присвячений створенню сучасної адаптації казки про Гензеля і Гретель, яка стосується тем страху, надії, бідності, канібалізму і смерті. П'ять пісень з цієї відомої п'єси доповняться шістьма новими композиціями, разом це новий студійний альбом від LINDEMANN під назвою "F&M". Концерт LINDEMANN – це завжди яскраве і провокаційне шоу, але важливо відзначити, що допустять на нього тільки глядачів старше 18-ти років. Ну а розігрівати публіку перед концертом Ліндеманна і Тагтгрена в Києві буде німецька виконавиця Jadu, яка описує свій жанр як military dream pop.

Концерт пройде в клубі Stereo Plaza, початок о 19:00. Вартість квитків від 2190 грн.

«Друга Ріка» (Київ, 7 березня)

Читайте такожУ подорож за враженнями: найяскравіші події 2020 року в Європі

Вже легендарний український рок-гурт «Друга Ріка» влаштує великий концерт, де зіграє альбом 15-річної давнини під назвою «Рекорди». Диск став «золотим», а сингл «Так мало тут тебе» 32 тижні протримався на головних позиціях в українських хіт-парадах. Платівка була абсолютним лідером за кількістю хітових композицій, а також першою офіційною роботою групи з клавішником Сергієм «Шурою» Герою. 7 березня 2020 року музиканти «Друга Ріка» вийдуть на сцену, щоб зіграти «Рекорди» наживо. Чимало пісень будуть зіграні вперше за 15 років, також слухачі зможуть почути такі хіти як «Так мало тут тебе», «Спи до завтра», «П'ю з твоїх долонь», «Три хвилини», «Відчиняй» та інші.

Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 19:00. Вартість квитків від 500 грн.

«Мачете» (Київ, 7 березня)

Гурт «Мачете» в Києві 7 березня презентує свій новий альбом I MPULS. Про гурт Мачете у нас заговорили після виходу кліпу на пісню «Нежность». А після виходу відео «Не расставайтесь» і «Папа» Ярослава Малого назвали інтернет-героєм року. На концерті в Києві музиканти виконають не тільки композиції з нового альбому, але і гаряче улюблені всіма хіти.

Концерт пройде в клубі Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 590 грн.

Kavabanga Depo Kolibri (Київ, 7 березня)

Стали популярними на YouTube хіп-хопери повертаються до Києва з кращими хітами в рамках клубного концерту. Виконавці хіта «Дикий кайф» приготували спеціальну програму, в яку увійшли головні хіти і новинки.

Концерт пройде в клубі Forsage Dance Club, початок о 23:00. Вартість квитків від 250 грн.

Ріапобой. Концерт з оркестром (Київ, 8 березня)

Читайте такожЕкскурсія польською столицею: що подивитися у Варшаві за один день

Дмитро Шуров разом зі своєю командою підготував для столиці шоу, в якому ви почуєте рок-бенд в супроводі оркестрового звучання. У цей вечір в одній точці зійдуться одразу три події: свято 8 Березня, 10-річний творчий ювілей Ріапобой та презентація нового альбому «Хісторі».

Разом з новими композиціями на концерті прозвучать улюблені «Кохання», «Родимки», «Шампанські очі», «Батьківщина», «Все, що тобі не вбиває» та інші відомі пісні.

Концерт пройде в Палаці спорту, початок о 19:00. Вартість квитків від 290 грн.

Lords of the Sound (Київ, 8 березня)

У концертному залі ДК КПІ пройде неймовірно весняний і романтичний святковий концерт до Міжнародного жіночого дня - «Love Story» від Lords of the Sound.

Оркестр виконає хіти світової музики з репертуару Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та ін, а також саундтреки з найромантичніших фільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привид Опери, Ромео і Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік.

Концерт пройде в концертному залі ДК КПІ, початок о 19:00. Вартість квитків від 350 грн.

5'nizza (Київ, 9 березня)

Читайте такожЄвропейський фестивальний досвід: чого українським організаторам ще варто повчитися

Група 5'nizza 9 березня виступить у Києві з сольним концертом в клубі Atlas. Гостей шоу чекає фірмовий речитатив, впізнаваний вокал, світла музика та неперевершена лірика про нас з вами і пошуку глибинного сенсу. Пісні, що пройшли перевірку часом, які багато співали колись у дворах, а зараз записують на них сотні каверів на YouTube.

Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 19:00. Вартість квитків від 600 грн.

Garou (Київ, 10 березня)

Garou – один з найбільш відомих і харизматичних представників франкомовної сцени, світова слава до якого прийшла після його участі в мюзиклі Notre-Dame de Paris. Зараз харизматичний вокаліст Garou виконує пісні в таких жанрах як блюз, вінтаж-свінг і рок-музика.

Концерт пройде в Палаці «Україна», початок о 19:00. Вартість квитків від 550 грн.

Димаш Кудайберген (Київ, 11 березня)

Цей казахстанський хлопець поки ще не так відомий у нас в країні, але от за кордоном він надзвичайно популярний. Співак, насамперед, відомий своїм унікальним голосом, що має діапазон в шість октав.

У числі досягнень Димаша звання «Самого популярного співака Азії» (Top Chinese Music Awards), «Найращого закордонного співака» (MTV) і «Співака року» (журнал ОК).

Концерт пройде в Палаці спорту, початок о 19:00. Вартість квитків від 700 грн.

Jungle Brown (Київ, 14 березня)

Читайте такожБезвізові пригоди: до яких країн світу українці можуть вільно потрапити в 2020 році

Вже не перший рік Selector Live привозить до Києва молодих британських виконавців, чимало з яких незабаром знаходять величезну популярність. На цей раз київській публіці пропонують ознайомитися з тріо Jungle Brown, які в своїй творчості вправно поєднують олд-скульный хіп-хоп 90-х і саксофон. В Києві музиканти представлять свою свіжу платівку Full Circle.

Концерт пройде в Caribbean Club, початок о 19:00. Вартість квитків від 300 грн.

X Ambassadors (Київ, 16 березня)

Поп-рок тріо X Ambassadors приїжджає в столицю в рамках презентації нового альбому Orion. Автори хітів Renegades і Unsteady працювали над записом цілих чотири роки і, нарешті, готові представити результат київській публіці.

Концерт пройде в Caribbean Club, початок о 20:00. Вартість квитків від 990 грн.

«Акваріум» (Київ, 22 березня)

Унікальна музика гурту «Акваріум» не просто жива, а продовжує відкривати нові грані в суміші лірики балад, палкого рок-н-ролу і філософського реггі. І що примітно – ані група, ані її засновник Борис Гребенщиков не стали ретро-гуртом, незважаючи на більш ніж солідний творчий шлях. Їхня музика досі жива й свіжа, адже команда постійно експериментує з формою і звучанням.

Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 19:00. Вартість квитків від 750 грн.

Тіма Білоруських (Київ, 25 березня)

«Мокрые кроссы», «Витаминка», «Незабудка» – напевно ви чули ці пісні не раз. Юний репер Тіма Білоруських переступив кордон онлайн-популярності і замахнувся аж на Палац спорту в Києві. У столиці України музикант виконає всі свої найпопулярніші композиції.

Концерт пройде в Палаці спорту, початок о 19:00. Вартість квитків від 390 грн.

LATEXFAUNA (Київ, 27 березня)

27 березня в Києві відбудеться концерт популярного інді-поп проекту LATEXFAUNA. Гурт вже доріс не тільки до виступів на такому масштабному фестивалі, як Atlas Weekend, але і до великих сольників.

Концерт пройде в HC Hall, початок о 19:00. Вартість квитків від 400 грн.

Editors (Київ, 1 квітня)

Читайте такожЯк бути туристом у своєму місті

Британський інді-рок гурт Editors підкорив українську публіку на фестивалі Zaxidfest три роки тому, і ось тепер вони нарешті доберуться до столиці. В Україну гурт, відомий завдяки надзвичайним лайвам і ексцентричному поведінки фронтмена Тома Сміта, привезе свій свіжий збірник best of під назвою Black Gold, де зібрані кращі хіти за 15 років.

Концерт пройде в Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 1200 грн.

IC3PEAK (Київ, 3 квітня; також Харків, Одеса, Львів)

IC3PEAK – електронний гурт з Москви, утворений в жовтні 2013 року. Дует зміг конвертувати запізнілу російську моду на вітч-хаус і похмурі рейви середини 2000-х в переконливу і самостійну музику. Грають IC3PEAK перевантажений по всіх частот цифрового індустріальний поп, у якому звуковий тероризм поєднується з мелодійною виразністю і можливостями для танців.

Місце проведення концерту стане відомо ближче до дати, початок о 19:00. Вартість квитків від 350 грн.

«Ляпіс-98» (Київ, 5 квітня)

«Ляпіс-98» і його незмінний фронтмен Сергій Міхалок знову подарують заряд позитивного настрою київським прихильникам. 5 квітня колектив представить у Києві програму «Парад-Алле». Музиканти виконають енергійні групи «Ляпис Трубецкой» 1990-х і початку 2000-х років: «Ты кинула», «В платье белом», «Ау», «Евпатория», «Яблони», а також пісні, які стали багато в чому знаковими для групи і ознаменували собою новий етап у творчості колективу: «Я верю», «Африка», «Воины света» та інші.

Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 19:00. Вартість квитків від 550 грн.

Jamala (Київ, 11 квітня)

Переможниця Євробачення 2016 представить у Києві нову програму. Слухачі зможуть насолодитися як новими аранжуваннями улюблених хітів, так і виконанням композицій, які рідко звучать на великих майданчиках та фестивалях. А враховуючи любов Джамали до музичних експериментів, без сюрпризів точно не обійдеться.

Концерт пройде в Caribbean Club, початок о 19:00. Вартість квитків від 790 грн.

T-Fest (Київ, 11 квітня)

Популярний не тільки у нас, але і за кордоном репер виконає головні хіти і свіжі роботи: «Ламбада», «Улети», «Скандал» і багато інших треків, які зібрали десятки мільйонів переглядів на YouTube.

Концерт пройде в Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 700 грн.

Луї Томлінсон (Київ, 14 квітня)

Читайте такожЯкщо немає сил терпіти до весни: куди найкраще відправитися на середземноморський уїк-енд

З усіх учасників планетарно популярного бойз-бенд One Direction Луї Томлінсон приїде у Київ першим. Музикант встиг не тільки побути учасником однієї з найбільш популярних груп, але і пограти у футбол на професійному рівні, а також стати суддею британської версії талант-шоу «Х-Фактор». На київському концерті музикант представить сольний альбом Walls.

Концерт пройде в Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 1290 грн.

Нейромонах Феофан (Київ, 15 квітня)

В цьому році команда Нейромонаха Феофана, яка завжди втілює технічні особливості концертів самостійно, також займеться модернізацією та посиленням шоу-програми. В сетліст увійдуть всі найпопулярніші треки, а також нові невидані композиції.

Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 19:00. Вартість квитків від 400 грн.

LP (Київ, 16 квітня)

Улюблениця української публіки співачка LP 16 квітня знову виступить з концертом у Києві – на цей раз на сцені Палацу Спорту. Співачка виконає пісні з п'ятої студійної платівки Heart To Mouth, а також найбільш популярні треки. В останньому альбомі Heart To Mouth співачка говорить про кохання, страху, невпевненість, невірність і спокуту. Альбом поєднав у собі поп, рок та електронне звучання, а дивовижний вокал і стиль виконання LP зробили платівку по-справжньому чуттєвої.

Концерт пройде в Палаці спорту, початок о 19:00. Вартість квитків від 1299 грн.

Sofi Tukker (Київ, 27 квітня)

Sofi Tukker – американський музичний дует, який грає у стилі електронної танцювальної та хаус-музики. Минулої весни музиканти вже успішно розірвали українську публіку, а тому не стали на довго відкладати повторний візит – на цей раз з новим міні-альбомом Dancing on the Peoplе.

Концерт пройде в клубі Bel etage, початок о 19:00. Вартість квитків від 990 грн.

Vivienne Mort (Київ, 14 травня)

Читайте такожВідкриваємо Валенсію, частина I: божевільний коктейль багатовікових традицій і футуристичного майбутнього

Українська інді-рок група знову порадує столичну публіку весняним виступом. На концерті вас чекають нові аранжування відомих композицій, зроблені спеціально для виконання в супроводі вокального квартету.

Концерт відбудеться в Жовтневому палаці, початок о 19:00. Вартість квитків від 520 грн.

ЛСП (Київ, 16 травня)

Білоруський співак та репер Олег ЛСП після феєричного виступу на літньому Atlas Weekend повертається в Україну, щоб знову розкачати зал своїми хітами «Монетка» і «Малышка любить дилера».

Концерт відбудеться в культурному центрі M82, початок о 20:00. Вартість квитків від 449 грн.

Ліам Пейн (Київ, 22 травня)

Слідом за Луї Томлинсоном до Києва приїде ще один екс-учасник гурту One Direction – Ліам Пейн. У Києві музикант презентує свою дебютну платівку LP1. За п'ять днів до початку літа Пейн заспіває для киян і гостей столиці пісні, над якими не треба особливо заморочуватися. Потрібно тільки веселитися, що можна вважати ідеальним початком по-справжньому теплих днів.

Концерт пройде в Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 1290 грн.

Lil Pump (Київ, 24 травня)

Прихід Ліл Пампа в світ американського хіп-хопу став яскравим і ефектним. Це той випадок, коли популярність прийшла несподівано. Всього півтора роки знадобилося хлопцеві на створення першого альбому. А його трек Gucci Gang всього за перших 4 дні набрав у YouTube 18 мільйонів переглядів. Кумир молоді везе в українську столицю качовую музику і нехитрі тексти.

Концерт пройде в Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 1199 грн.

Woodkid (Київ, 26 травня)

Під кінець травня до Києва завітає неординарний французький музикант, художник, фотограф і кліпмейкер Woodkid. Йоанн Лемуан готує для свого першого українського концерту спеціальну програму. Прозвучать кращі треки з усіх альбомів музиканта, а також будуть довгоочікувані новинки. Чим артист вразить і приголомшить глядачів цього разу, поки секрет. Але однозначно буде дуже атмосферно.

Концерт пройде в Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 950 грн.

Скриптонит (Київ, 30 травня)

Концерти Скриптонита в Києві регулярно збирають аншлаги. Казахстанський репер користується особливою любов'ю української публіки. Емоційні треки і фірмова читка Скриптонита залучає на його концерти натовпи фанатів. Одним словом, якщо ви любитель якісного репу – вам сюди.

Концерт пройде в Stereo Plaza, початок о 20:00. Вартість квитків від 800 грн.

Головні кінопрем'єри весни 2020

Читайте також"Річард Джуелл": яким вийшов новий фільм Клінта Іствуда про теракт на Олімпіаді (огляд)

Популярний кінематограф підготував для українського глядача ряд гучних новинок на будь-який смак, адже традиційно кінокомпанії планують найгучніші прем'єри саме на весну. Наприклад, Marvel запланувала гучну прем'єру «Чорної вдови», а Деніел Крейг в останній раз з'явиться на екранах у ролі Джеймса Бонда. Але про все по порядку.

Уперед / Onward (США, 4 березня)

Студії Disney та Pixar представляють анімаційну комедію «Уперед». Це історія про двох братів-ельфів, які відправляються в незвичайний квест, щоб дізнатися, чи залишилося в світі хоч трохи магії. Новий анімаційний фільм Pixar Animation Studios зняли режисер Ден Сканлон і продюсер Кору Рей – команда, яка подарувала нам «Університет монстрів». Перші відгуки зарубіжних кінокритиків на мультфільм просто відмінні. Ну а чого ще можна було очікувати від чудового тандему Disney і Pixar.

Побачення у Вегасі / Побачення у Вегасі (Україна, 5 березня)

Стрічка «Побачення у Вегасі» розповість історію менеджерів конкуруючих рекламних агентств, Артема і Оксани, які летять в Лас-Вегас підписувати контракт з важливим клієнтом. Але всі плани змінюються після того, як їх знімають з рейсу, і подорож в Лас-Вегас перетворюється в непередбачуваний road trip, в якому знайдеться місце і переслідуванням американською поліцією, і блэкджеку, і звичайно ж, романтичних пригод.

Пригоди Піноккіо / Pinocchio (Великобританія, Франція, Італія, 12 березня)

Нова екранізація всесвітньо відомої казки Карло Коллоді від знаменитого режисера Маттео Гарроне, історії одного з найбільш улюблених літературних героїв – Піноккіо. Неслухняний юнак в черговий раз тікає від батька назустріч пригодам і заповітної мрії – стати справжнім хлопчиком.

Бладшот / Bloodshot (США, 12 березня)

Читайте такожНеможливо не закохатися: найромантичніші місця в Україні та за її межами

12 березня Вин Дизель повернеться на екрани в звичному для себе образі супергероя. За сюжетом нової стрічки секретна корпорація RST повертає до життя смертельно пораненого морпеха Рея Харрісона. Завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом – невразливим біотехнологічним зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, компанія управляє його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він насправді, і його завдання – з'ясувати це.

Мій шпигун / My Spy (США, 12 березня)

Ще один фільм про крутих хлопців і не тільки. У головній ролі знявся ще один накачаний «громила» Дейв Батіста. Він грає Джей Джея – агента ЦРУ, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на роботі. Випадково доля його кар'єри опиняється в руках 9-річної Софі. Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як це – бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розповідати про те, що він – агент під прикриттям. Цю незвичайну парочку чекає чимало веселих і часом небезпечних пригод, а як бонус – справжня дружба.

Тихе місце 2 / A Quiet Place: Part II (США, 19 березня)

Один з найцікавіших трилерів останнього часу отримав продовження. Сім'я Ебботт продовжує боротися за життя в повній тиші. Слідом за смертельною загрозою, з якою вони зіткнулися будинку, їм належить пізнати жахи зовнішнього світу. Вони змушені відправитися в невідомість, але швидко виявляють, що істоти, що полюють на звук, – не єдині вороги за межами безпечної стежки. Головну жіночу роль, як і в попередньому фільмі, виконає приголомшлива Емілі Блант, однак з'являться і нові персонажі у виконанні Кілліана Мерфі і Джимона Хонсу.

Пульс (Україна, 19 березня)

Юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку і у неї є велика мрія – потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар'єра тільки починається, і вона демонструє хороші результати, але в результаті жахливої автомобільної аварії дівчина отримує важкі травми і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на бажані Олімпійські ігри, але і на нормальне життя. Однак вона не збирається здаватися і прагне довести: на шляху до цієї мрії не існує перешкод.

Мулан / Mulan (США, 26 березня)

Про те, що Disney готує кіноадаптацію мультфільму «Мулан», стало відомо ще минулої весни. І ось кінопрем'єра вже зовсім близько. За сюжетом фільму, коли імператор Китаю видав указ про те, що один чоловік з кожної сім'ї повинен пройти службу в Армії Імператора для захисту країни від Північних загарбників, Фа Мулан, старша дочка почесного воїна, вирішує зайняти місце хворого батька. Вона переодягається в чоловіка, Па Жу, і проходить складний шлях для того, щоб зміцнити внутрішню силу і знайти справжнє призначення. Цей шлях перетворить її в справжнього воїна і принесе повагу вдячних співвітчизників і гордого батька.

007: Не час помирати / Bond 25: No Time To Die (США, 9 квітня)

Деніел Крейг в останній раз перевтілиться у Джеймса Бонда в головній шпигунськый франшизі всіх часів. Помста і відкриті рахунки зі злом знову кличуть агента #1 на службу. Доповнять акторський ансамбль Рамі Малєк, Лєа Сейду і Райф Файнс. Але головна новина в іншому: в ролі агента 007 вперше з'явиться жінка. На цей раз крім Лондона, зйомки 25-ої ювілейної частини бондіани пройшли в Норвегії та Італії.

Міс Погана поведінка / Misbehaviour (Великобританія, 9 квітня)

Група незадоволених феміністок вирішує розробити добре продуманий план саботажу, щоб зірвати 20-й конкурс краси Міс Світу 1970 року в Лондоні. «Родзинкою» фільму стануть красуні Кіра Найтлі і Гугу Ембата-Ро в головних ролях.

Агент Лев / Le lion (Франція, 16 квітня)

Французькі комедії – особливий жанр. Мало в якому фільмі сюжет буде настільки веселим і простим одночасно. В «Агенті Леві» буде сяяти зірка французьких фільмів цього жанру – Дені Бун. Згідно з сюжетом картини, психіатра трапляється дивний пацієнт. Той стверджує, що він таємний шпигун міжнародного рівня Агент на прізвисько Лев. Але коли на очах доктора викрадають його наречену, йому нічого не залишається, як звернутися за допомогою до цього дивного «спецагента».

Авангард / Vanguard (23 квітня)

Всіма улюблений Джекі Чан повертається на великі екрани! За сюжетом, у Великобританії група найманців «Арктичні вовки» викрадає китайського бізнесмена і його дочка. Єдина надія на порятунок заручників – таємна міжнародна охоронна компанія «Авангард», яка має на озброєнні новітні досягнення науки і техніки.

Чорна вдова / Black Widow (США, 30 квітня)

Ось і дочекалася знаменита Скарлетт Йоханссон свого сольного фільму у всесвіті Marvel. Наташа Романова, або як ще її називають – Чорна Вдова, є відомою шпигункою і супергероїня. Події фільму відбуваються після подій у «Першому меснику: Протистояння», де вона під тягарем важких спогадів з минулого вирушає в «Червону кімнату» – місце колишніх тренувань. Наташа вирушила туди, щоб зруйнувати систему появи таких вбивць, як і вона. Картина відкриє чимало таємниць про минуле Наталі Романової.

Читайте такожВікенд в Кельні: від класики під знаменитим готичним собором до яскравих вечірок в ЛГБТ-кварталі

Блондинка в законі 3 / Legally Blonde 3 (США, 7 травня)

Цілих 17 років минуло з моменту виходу другої частини колись популярного фільму, і ось Різ Візерспун знову повертається до ролі наївною, але меткою блондинки Ель Вудс. Яких-небудь подробиць про сюжет картини поки нічого не відомо.

Жінка у вікні / The Woman in the Windowм (США, 12 травня)

Заснований на бестселері, адаптованому володарем «Пулітцерівської премії Трейсі Леттс, фільм «Жінка у вікні» розповість про доктора Ганні Фокс, яка живе самотньо і відокремлено у власному будинку в Нью-Йорку. Жінка проводить свої дні попиваючи вино (можливо, занадто багато вина), переглядаючи старі фільми і... спостерігаючи за сусідами. Судячи по трейлеру, нас чекає дуже захоплюючий трилер. Крім того, фільм може похвалитися по-справжньому зоряним акторським складом: Емі Адамс, Гері Олдманом і Джуліанною Мур.

Скубі Ду / Scoob! (США, 12 травня)

Нова екранізація розповідає про першу зустріч Скубі і Шеггі, яким судилося стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомилися з юними детективами Фредом, Велмою і Дафною, і разом заснували відому компанію Mystery Inc. У центрі сюжету виявляться члени корпорації «Таємниця», що об'єднуються з іншими персонажами відомого екранного всесвіту, щоб зупинити Діка Дастардлі від знищення світу.

Форсаж 9: Нестримна сага / Fast & Furious 9 (США, 21 травня)

Після виходу трейлера дев'ятої частини у фанатів саги виникло багато питань до творців. Що люди, що машини у фільмі вже практично навчилися літати, а про закони фізики в ньому вже давно забули. Тим не менш, глядачам, напевно, знову захочеться побачити невтомного Вина Дизеля і чарівну Мішель Родрігес в головних ролях. Зробити це можна буде вже 21 травня.

Артеміс Фаул / Artemis Fowl (США, 28 травня)

«Артеміс Фаул» – майбутній науково-фентезійний пригодницький фільм режисера Кеннета Брана, поставлений за однойменною книжкової серії ірландського письменника Оуена Колфера. За сюжетом, юний Артеміс Фаул дізнається про існування казкового світу і вирішує пограбувати його. Що з цього вийде, дивіться в кінотеатрах з 28 травня.

Театральні прем'єри весни 2020

Весняний сезон подарує українським глядачам ряд багатообіцяючих театральних прем'єр.

Читайте такожРимські канікули: гід найяскравішими локаціями столиці Італії

Так, 9 квітня у Театрі ім. Івана Франка відбудеться прем'єра вистави «Вкрадене щастя» за мотивами повісті Івана Франка, а 24 квітня відбудеться прем'єра вистави «Крум», головну роль в якому виконає народний артист України Остап Ступка.

Театр Російської драми ім. Лесі Українки підготував прем'єру трагікомедії «Каліка з острова Інішмаан». Вистава призначена для глядачів старше 18-ти років. Також цієї весни в театрі покажуть прем'єрні вистави «Академія сміху» і «Пасажир без багажу».

Київський академічний молодий театр на березень намітив прем'єру гоголівської «Шинелі». У головній ролі буде сяяти зірка українських серіалів Станіслав Боклан.

Київський національний академічний театр оперети навесні покаже прем'єри «Баядери» і «Доріана Грея».

***

Весна обіцяє бути дуже цікавою і потрібно заздалегідь потурбуватися про квитки на топові заходи. А наш список найцікавіших концертів, кінопрем'єр і театральних постановок вам в цьому допоможе! Бажаємо вам яскравих вражень!

Ольга Броскова

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся