На сході України загинув боєць ООС / фото УНІАН

З початку дня 4 листопада бойовики російсько-окупаційних бандформувань 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте такожРосійська агресія серйозно підриває права людей, що живуть на окупованих територіях - постпред України в ООН

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, внаслідок обстрілу загинув один військовослужбовець, ще двоє дістали поранення.

Відео дня

Водночас, наголошується, що ворог 8 разів застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів різного калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - повідомили в штабі.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Авдіївка, Піски, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

"Поблизу Хутора Вільний окупанти вели вогонь із мінометів калібру 120 та 82 міліметри, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Міномети 82-го калібру для вогневого впливу по позиціях Об'єднаних сил російські окупанти застосували ще біля п’яти населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що бойовики обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду «Мар’їнка», що розташований на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил.