Обмежено виїзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію Донбасу / фото УНИАН

У зв’язку із введенням на частині території України режиму воєнного стану в'їзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію України обмежено.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожУкраїна заборонила в'їзд чоловікам-росіянам віком від 16 до 60 років

Відео дня

У зв’язку із введенням на частині території України особливого правового режиму воєнного стану за рішенням командувача Об’єднаних сил в КПВВ встановлено особливий режим перетину лінії розмежування, який не стосується громадян України.

«Право перетину лінії розмежування матимуть представники офіційних спостережних місій ООН, ОБСЄ та місії Червоного Хреста», - сказано в повідомленні.

«Щодо решти іноземних громадян рішення на пропуск до тимчасово окупованої території України буде прийматись при наявності відповідних документів про постійне проживання на окупованій території або потребу перетину лінії розмежування з гуманітарною метою (похорон, важка хвороба близьких родичів тощо)», - додали в прес-центрі.

Довідка УНІАН. В Україні 28 листопада набрав чинності закон про затвердження указу президента «Про запровадження воєнного стану в Україні» на 30 діб на територіях низки областей, розташованих уздовж російського кордону і придністровської ділянки українсько-молдавського кордону, а також уздовж узбережжя Чорного і Азовського морів.