Порошенко впевнений, що Україна здійснить деокупацію Криму та Донбасу / Фото УНІАН

Президент Петро Порошенко висловив упевненість, що Україна здійснить деокупацію Криму та частини Донбасу.

Як передає прес-служба глави Української держави, про це Порошенко заявив під час зустрічі з військовослужбовцями 72-ї окремої механізованої бригади, яка виконує бойові завдання в рамках Операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Президент наголосив, що Україні потрібен мир на Донбасі на умовах національних інтересів держави.

Відео дня

Читайте такожУкраїна посилила угруповання Повітряних сил на загрозливих напрямках

«Я бажаю в першу чергу всім нам миру, але миру на умовах національних інтересів України, а не на умовах капітуляції, які пропонують деякі політикани. Для цього ми будували армію, для цього ми розбудували державу, це нам доручив український народ», - сказав Порошенко.

Глава держави підкреслив, що лінія оборони країни укріплена максимально, а українські воїни у будь-який момент готові дати адекватну відповідь на провокативні дії агресора.

Президент подякував усьому особовому складу 72-ї бригади, командиру бригади за те, що вони вміють тримати удар і надійно боронять українську землю.

Крім того, Порошенко звернувся до особового складу бригади з вимогою – не втратити напрацьований потенціал та навички, постійно вдосконалювати знання, бойову майстерність та навченість, посилювати пильність та, у разі загострення обстановки, не вагаючись виконати визначені бойові завдання.

«Я вірю, що ми повернемо мир та спокій на всю територію Української держави, деокупуємо Донбас і Крим. І наші діти будуть жити в незалежній, щасливій, заможній, європейській країні», - підсумував глава держави.