БПЛА обстріляли зі стрілецької зброї / facebook.com/brtcomua

Бойовики російсько-окупаційних бандформувань 12 січня обстріляли безпілотник Спеціальної моніторингової місії Організація з безпеки і співробітництва в Європі поблизу селища Чермалик у Донецькій області.

Як повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил на сторінці у Facebook, про це поінформувала українська сторона Спільного центру з контролю та координації.

Читайте такожНа Донбасі біля Щастя помічено два безпілотники бойовиків

Відео дня

"Вчора, 12 січня, за повідомленням спостерігача одного з підрозділів Об’єднаних сил, під час виконання планового польоту поблизу селища Чермалик на північному сході від Маріуполя найманці збройних формувань Російської Федерації обстріляли зі стрілецької зброї БПЛА СММ ОБСЄ", - йдеться у повідомленні.

За даними української сторони СЦКК, провокаційні дії найманців збройних формувань Російської Федерації пов’язані з намірами приховати свою вогневу активність у напрямку підрозділів Об’єднаних сил.

"Українська сторона СЦКК вважає неприпустимими та безвідповідальними дії російсько-окупаційних військ по відношенню до легітимної діяльності патрулів СММ ОБСЕ та кваліфікує їх як грубе порушення мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, декілька днів тому на Луганщині окупанти збили безпілотник ОБСЄ.