На Донбасі поранень зазнав один український боєць / фото УНИАН

На Донбасі поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, окупанти дев'ять разів обстріляли позиції українських військ, поранень зазнав один український боєць.

Читайте такожЕксперт спрогнозував результат війни на Донбасі

Про це йдеться у зведенні прес-центру операції Об'єднаних сил.

Відео дня

«В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв позиції українських військових з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Гнутове та чотири рази - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Павлопіль. Також позиції наших захисників були обстріляні з ПТРК та гранатометів в районі селища Кам’янка», - зазначається у зведенні.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" по позиціях українських військ ворог відкривав вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу хутора Вільний та двічі з гранатометів різних систем - поблизу селища Кримське.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. 

Втрати противника уточнюються

Об'єднані сили продовжують стійко виконувати завдання зі стримування російської агресії. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових, наголосили у прес-центрі.

Як повідомляв УНІАН, 19 січня російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військовослужбовців не було.