Сазонов розважається в окупованому Луганську / фото ТСН

Контррозвідка СБУ опублікувала фрагменти допиту однієї з луганських жінок, яка була інформатором і коханою підполковника військової розвідки РФ Олександра Сазонова.

Читайте такожЖурналіст показавши, як російський офіцер розважається в окупованому Луганську (фото, відео)

Жінка розповіла про подробиці діяльності спецгрупи Сазонова, завдання якій ставило керівництво Південного оперативного командування ЗС РФ у Луганську, передає Цензор.НЕТ.

Відео дня

За словами жінки, вона познайомилася із Сазоновим у ресторані. Він відрекомендувався їй співробітником "прокуратури "ДНР".

"На той період я, мабуть, дуже влаштовувала Сашу. Крім стосунків, у мене були нормальні доходи і я періодично допомагала йому грошима в ті моменти, коли вони у нього різко закінчувалися. Гроші йшли на ресторани, йшли на кафе, на всякі п'янки-гулянки. Близько року - поки у мене були хороші гроші, поки я добре заробляла, на прохання Саші знімала для них будинок, який вони використовували як базу для роботи. Будинок за адресою Вінницька, 15. Я його підшукала, потім оплачувала комуналку. До того моменту, поки не почалися проблеми на роботі і доходи впали", - розповіла жінка.

Раніше представники кібергрупи "Схід-Вендета", що базується в Луганську, поділилися ще деякими подробицями перебування російського розвідника Сазонова в окупованому місті на Донбасі.