Кадровий офіцер РФ Сазонов їздить в окупований Луганськ для спілкування з "інформаторами-коханками" / ostro.org

Днями в мережі з'явилося відео з російським кадровим офіцером Олександром Сазоновим. Він став популярним завдяки відеофрагменту 1+1, в якому він їде окупованим Луганськом на іномарці вдень і розпиває алкоголь за кермом.

Представники кібергрупи "Схід-Вендета", що базується в Луганську, поділилися ще деякими подробицями перебування російського розвідника Сазонова в окупованому місті на Донбасі, передає "ОстроВ".

"Сазонов – такий же турист, як і ті двоє зі Солсбері. Підполковник російської військової розвідки – Олександр Олексійович Сазонов, уродженець Ростовської області. Почав військову кар'єру Сазонов у частині 01957 на спеціальності зв'язківця. Пізніше перевівся до ГРУ ГШ МО РФ. Згідно з довідкою про доходи за 2017 рік, Сазонов отримує зарплату у в/ч 45807. З відкритих джерел відомо, що це штаб Головного управління Генштабу Міноборони РФ", - говорить представник кибергрупи.

Відео дня
ostro.org

Так, Олександр Сазонов прибув до Луганська в 2015 році, організувавши на місці "оперативну групу". Він відомий під псевдонімом "Лазарєв".

До завдань очолюваної Сазоновим групи увійшло проведення розвідувальної діяльності в інтересах Південного оперативного командування ЗС РФ і підпорядкованого їм "2 армійського корпусу "ЛНР", створення агентурних мереж на території України, проведення розвідувальних і диверсійних актів на території України, надання методичної та практичної допомоги бойовикам "ЛНР". Принаймні, так вважає начальство розвідника Сазонова. Насправді все трохи інакше.

Читайте такожУ мережі показали 21-річну коханку ватажка "ДНР" (фото)

"Він створив мережу інформаторів, які забезпечували його воістину "найважливішими розвідданими". Однак, звітуючи перед начальством, Сазонов, очевидно, не уточнював, що інформаторами за раптовим збігом обставин виявлялися його коханки серед місцевих мешканок. Найімовірніше, захищаючи державну і військову таємницю, Сазонов не повідомив про це й дружині", - іронічно зазначають журналісти.

ostro.org
ostro.org

"Для виконання поставлених перед оперативною групою "завдань" розвідник Сазонов організував штаб-квартиру в орендованому будинку в Луганську на вулиці Вінницькій, 15, прикрившись легендою про приїжджих із сусідньої "ДНР" працівників прокуратури". Російські "туристи" також зняли в Луганську квартиру на Містечку Пархоменка, 32а, для проведення "роботи" з "агентурою", - йдеться в розслідуванні.

ostro.org
ostro.org

Як стверджують у групі "Схід-Вендета", "оперативні наради" Сазонова часто мають вигляд як обговорення особистого життя начальства з "інформаторами". Так, принаймні, розвідник Сазонов непогано поінформований про статеві пригоди якогось Палича.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика! 18+

Відео: Цензор.НЕТ

Раніше журналіст ТСН Андрій Цаплієнко опублікував відео, як в окупованому Луганську російський кадровий офіцер Олександр Сазонов відкрито розважається з місцевими жінками і вживає алкоголь за кермом авто.