Військовий зник 23 січня \ фото Лана Борисова, Facebook

Військовослужбовець розвідувального взводу одного з підрозділів 79-ї десантно-штурмової бригади, який зник 23 січня, потрапив у полон до бойовиків.

Читайте такожНа Донбасі зник український розвідник

Про це повідомляє 79-а десантно-штурмова бригада в Facebook. У повідомленні йдеться, що ворог виклав відео з українським військовослужбовцем, який зник з бойових позицій 23 січня цього року.

Відео дня

"Ми визнаємо приналежність військовослужбовця на відеозаписі. Микола Гриненко – військовослужбовець нашої військової частини", - зазначили в бригаді.

Там заявили, що все сказане Гриненком на камеру окупантів "є підготовленим, сфабрикованим і зрежисованим кремлівською пропагандою відео у "Донецьких підвалах"".

"Достовірно відомо, що на військовослужбовця здійснювався колосальний психологічний тиск. Вживається всіх заходів на всіх рівнях для повернення нашого військовослужбовця додому", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 23 січня близько 4 ранку в районі виконання бойового завдання на одному з спостережних постів в районі Павлополя зник військовий розвідувального взводу одного з підрозділів 79-ї десантно-штурмової бригади.