Премія має підвищити мотивацію вояків, які скоро вирушать на Донбас / фото УНІАН

Військовослужбовці Збройних сил України, які розпочинають інтенсивну фазу підготовки перед залученням до операції Об'єднаних сил, отримають по 3 тисячі гривень.

Читайте такожЗниклого біля Попасної бійця ООС знайшли мертвим

Про це міністр оборони України Степан Полторак написав у Facebook.

Відео дня

"Військовослужбовців ЗС, які приступають до інтенсивної фази підготовки перед залученням до ООС, буде премійовано 3 тисячі гривень. Таке рішення прийняв, перебуваючи у розташуванні 128 окремої гірсько-штурмової бригади ЗС України на Закарпатті", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначив міністр, визначаючи завдання командуванню військової частини, він акцентував увагу на дбайливому ставленні командира до підлеглих, враховуючи значні навантаження, тривале перебування у польових умовах та виснажливий навчальний процес під час бойового злагодження.

"З метою підвищення мотивації особового складу підрозділів ЗС, які виходять на завершальну активну фазу бойового злагодження у навчальних центрах та полігонах перед виходом в район проведення операції Об’єднаних сил, я прийняв рішення щодо преміювання зазначених військовослужбовців премією у розмірі 3 тисячі гривень", - повідомив Полторак.