Розведення сил в районі Станиці Луганської було розпочато 26 червня / facebook.com/ato.news

У районі Станиці Луганської після заяви російських окупаційних військ про виведення своїх сил продовжують перебувати бойовики.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

«У районі населеного пункту Станиця Луганська на території, з якої, за заявами противника, виведені його війська, продовжують перебувати групи військовослужбовців російських окупаційних військ, які видають себе за місцевих жителів, переодягнувшись у цивільний одяг», - зазначив Гуцуляк.

Відео дня

Читайте такожВ ОБСЄ офіційно підтвердили розведення сил в районі Станиці Луганської і демонтаж укріплених позицій

За даними Головного управління розвідки Міноборони, російське окупаційне командування через підконтрольні засоби масової інформації поширює чутки про недотримання домовленості про розведення військ командуванням Об’єднаних сил та повернення українських підрозділів на попередньо займані позиції. Для підготовки відповідних фейкових відеоматеріалів залучаються знімальні групи, у тому числі, провідних російських телеканалів.

Як повідомляв УНІАН, розведення сил з боку Збройних сил України та бойовиків в районі Станиці Луганської було розпочато 26 червня і завершено 30 червня. Розведення сил фіксували представники Моніторингової місії ОБСЄ.