В результаті обстрілу пошкоджено кілька будинків / фото: прес-центр ООС

Офіцери спостережної групи української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін зафіксували пошкодження житлових будинків у Мар'їнці Донецької області внаслідок обстрілу бойовиків.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожДоба на Донбасі: двоє українських військових поранені ворожими обстрілами

Відео дня

"11 липня з 22:25 до 22:45 проросійські війська з БМП-2 обстріляли зазначений населений пункт, в результаті чого пошкоджено декілька будинків. Встановлено, що противник вів вогонь з напрямку Трудівського", - йдеться в повідомленні.

Під час фотофіксації виявлено пошкодження у щонайменше чотирьох будинках за різними адресами, зокрема, на вул. Прокоф’єва, 45, вул. Нова, 3 та вул. Заводська, 12 зафіксовано пошкодження стін, вікон та даху. Окрім того, на вул. Шевченка, 48, помічено пошкоджений паркан.

ООС
ООС

За даними військових, всі пошкодження виникли в результаті влучання снарядів калібру 30 мм.

Постраждалих осіб спостережна група не виявила.

"Збройні формування Російської Федерації вкотре порушують усі норми міжнародного гуманітарного права та існуючи домовленості, оскільки цілеспрямовано продовжують обстрілювати мирні населені пункти, в результаті чого страждають прості люди", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН,  від початку сьогоднішньої доби бойовики на Донбасі вже п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, втрат серед українських військових немає.