Загинули 22-річний дніпрянин Семен Румігін та 19-річний Микита Скітченко / скріншот

Стали відомі імена загиблих військових, які вчора підірвались поблизу Щастя Луганської області.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожП'ята річниця визволення Сєвєродонецька та Попасної: в Генштабі розповіли, як позбавили міста від російських терористів

22-річний дніпрянин Семен Румігін та 19-річний Микита Скітченко. Хлопці були військовослужбовцями повітряно-десантної бригади. В ніч проти 21 липня бойовики порушили хлібне перемир'я. Хлопці загинули внаслідок підриву на вибухівці, яку встановили терористи. Ще двоє дістали поранень. Їх відвезли до шпиталю у Дніпро.

Як повідомляв УНІАН, з опівночі 21 липня в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях було встановлено «режим тиші».

17 липня Тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Донбасі за результатами переговорів у Мінську заявила про підтримку відновлення режиму припинення вогню на сході України з опівночі 21 липня.

18 липня представник України у робочій підгрупі з політичних питань ТКГ Роман Безсмертний заявив, що досягнута домовленість про «хлібне перемир’я» вперше передбачає заборону на ведення будь-якого вогню та відповідальність сторін за його порушення.