Підрозділи ЗСУ дотримуються сталого режиму припинення вогню / фото УНІАН

З початку сьогоднішньої доби бойовики російсько-окупаційних військ чотири рази порушили заборону на використання будь-якої зброї, втрат серед українських військовослужбовців не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у Facebook.

"Збройні формування Російської Федерації та її найманці обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм. Також противник відкривав вогонь по наших захисниках зі стрілецької зброї", - йдеться у зведенні.

Відео дня

Читайте такожДоба на Донбасі: ворог бив по українських позиціях з гранатометів, поранено військового

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Верхньоторецького з напрямку Пантелеймонівки, застосовуючи міномет калібру 82 мм, а також зі стрілецької зброї двічі в районі населеного пункту Піски з напрямку Лозового та поблизу Широкиного з напрямку Саханки.

"Упродовж доби підрозділи ОС дотримуються сталого режиму припинення вогню. Втрат з української сторони не зафіксовано", - повідомили у штабі.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях з 00:01 21 липня встановлено "режим тиші". У штабі ООС наголосили, що підрозділи Об'єднаних сил "адекватно відповідатимуть" на ворожі обстріли у разі порушення окупантами режиму припинення вогню.