Противник обстрілював позиції наших військових з гранатометів і стрілецької зброї / фото УНІАН

За минулу добу, 20 серпня, збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню.

Внаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Відео дня

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 5 обстрілів. "Неподалік Талаківки - з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; в районі Старогнатівки - зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Богданівки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Гнутового - з ручного протитанкового гранатомета", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожБойовики зірвали демонтаж укріплень біля Станиці Луганської і блокують ремонт мосту – СЦКК

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли: неподалік Південного - з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Луганського - з гранатометів різних систем", - додали в ООС.

Від початку поточної доби, 21 серпня, зафіксовано 2 ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, неподалік Новомихайлівки бойовики стріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; а поблизу Водяного - з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях з 00:01 21 липня встановлено "режим тиші". У штабі ООС наголосили, що підрозділи Об'єднаних сил "адекватно відповідатимуть" на ворожі обстріли у разі порушення окупантами режиму припинення вогню.