Бойовики на Донбасі сім разів порушили режим тиші / фото УНІАН

Протягом попередньої доби, 21 серпня, бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню.

Внаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Зокрема, противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 7 обстрілів: неподалік Новомихайлівки - з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік Старогнатівки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Лебединського - з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Авдіївки - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожОкупанти блокують виїзд студентів за межі Донбасу через нестачу "гарматного м'яса" на передовій

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворожих обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано:

Від початку поточної доби, 22 серпня, зафіксовано 2 ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, поблизу Водяного бойовики стріляли зі станкового протитанкового гранатомета; а неподалік Новотроїцького - зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях з 00:01 21 липня встановлено "режим тиші". У штабі ООС наголосили, що підрозділи Об'єднаних сил "адекватно відповідатимуть" на ворожі обстріли у разі порушення окупантами режиму припинення вогню.