На жаль, один боєць загинув / фото facebook.com/pressjfo.news

4 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте такожМісто-пустеля: з'явилося свіже відео з окупованого Донецька

Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє прес-центр ООС.

Відео дня

"За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув", - йдеться у повідомленні. Обставини події з’ясовуються робочою групою військової служби правопорядку ЗС України. Командування Об'єднаних сил висловило співчуття рідним та близьким загиблого.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці тричі порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях з 00:01 21 липня встановлено "режим тиші". У штабі ООС наголосили, що підрозділи Об'єднаних сил "адекватно відповідатимуть" на ворожі обстріли у разі порушення окупантами режиму припинення вогню.