Окупанти продовжують порушувати режим тиші / фото facebook.com/Стас Кухарчук

19 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook, окупанти обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. А також, з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Читайте такожКількість порушень перемир'я на Донеччині збільшилась

Відео дня

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Миколаївки – зі стрілецької зброї; поблизу Богданівки – з озброєння БМП, гранатометів різних систем; тричі неподалік Водяного – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Новотроїцького – зі стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки – з мінометів калібру 82 мм.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Золотого – зі стрілецької зброї; неподалік Оріхового – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Луганського – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Травневого – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм.

За минулу добу втрат у сил ООС внаслідок ворожих обстрілів не було.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил неподалік Новолуганського з ручного протитанкового гранатомета.