Проросійські терористи продовжують обстріли позицій українських захисників / фото УНІАН

Російсько-окупаційні війська станом на 19:00 десять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, внаслідок чого зазнав поранень один український військовослужбовець.

Читайте такожОб’єднані сили не відступатимуть, Генштаб ЗСУ розробляє план відведення військ – міністр оборони

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр штабу ООС.

Відео дня

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. А також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Миколаївки з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; поблизу Новогнатівки з напрямку Докучаєвська – з автоматичного гранатомета; неподалік Водяного з напрямку Ужівки – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Лебединського з напрямку Ужівки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Кримського з напрямку Сентянівки та Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Залізного та Новгородського з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – мінометів калібру 82 мм.

Впродовж поточної доби один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил зазнав поранення середнього ступеня важкості.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника.