REUTERS

Українська сторона СЦКК заявляє, що сьогоднішні обстріли бойовиками населеного пункту Богданівка з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї свідчать про небажання збройних формувань Російської Федерації та окупаційної адміністрації дотримуватися Мінських угод щодо розведення сил і засобів на зазначеній ділянці місцевості.

Читайте такожБойовики 15 разів обстріляли позиції українських військових – один поранений

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Відео дня

«Сьогодні, 23 вересня, збройними формуваннями Російської Федерації в напрямку населеного пункту Богданівка (ділянка розведення №3) були здійснені обстріли з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї з 02:35 до 02:55, з 04:05 до 04:15, з 13:40 до 14:10», - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК наголошує, що «зазначені факти в черговий раз демонструють небажання збройних формувань РФ та окупаційної адміністрації дотримуватися Мінських угод щодо розведення сил і засобів на зазначеній ділянці місцевості. Зокрема, Мінськими угодами визначено, що розведення сил і засобів може бути здійснено лише після дотримання режиму тиші та його фіксації СММ ОБСЄ протягом семи діб».