Ілюстрація \ REUTERS

Спільний центр з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін виявив на ділянці розведення в Станиці Луганській бойовиків в російському камуфляжі з невідомою символікою.

Читайте такожПатруль ОБСЄ почув стрілянину на ділянці розведення сил біля Петрівського

Про це з посиланням на штаб української сторони СЦКК повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил.

Відео дня

"На ділянці розведення сил і засобів №1 (Станиця Луганська) фіксується перебування представників збройних формувань в камуфляжі російського зразка в нарукавних пов'язках з написом "СЦКК-JCCC", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили спостерігачі, така символіка у складі СЦКК не використовується.

"Згідно з пунктом 8 Рамкового рішення щодо завершення розведення сил військовослужбовці Збройних сил України, а також представники збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей України ні за яких обставин не можуть перебувати на ділянках розведення, перебування на яких дозволено тільки офіцерам СЦКК", - додали в СЦКК.

Окремо в Спільному центрі з контролю і координації підкреслили, що перебування осіб, нібито представників СЦКК, на ділянці розведення порушує Мінські домовленості, які були імплементовані в Рамковому рішенні Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів.