Бойовики не припинили обстрілів / Фото з сайту бойовиків

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора на Донецькому напрямку вони з мінометів, заборонених Мінськими домовленостями калібрів, вели вогонь по Піскам, Старогнатівці та шахті Бутовка. 

Про це повідомляється на сторінці прес-центра АТО у Facebook.

Читайте такожСитуація в зоні проведення АТО продовжує залишатись напруженою – прес-центр

Відео дня

"На Артемівському – Красний Пахар близько години вів вогонь танк. Під міномети та великокаліберні кулемети потрапило Ленінське. Варвари 21 століття обстрілювали контрольно-перепускний пункт Зайцеве, коли там було найбільше скупчення людей. Гатили з озброєння танка та артилерії", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямі – з мінометів, гранатометів, артилерії та стрілецької зброї російсько-терористичні найманці обстрілювали Широкине. Звечора і до ранку тихо було лише на Луганському напрямку. 

Безпілотні літальні апарати бойовиків було помічено у небі за маршрутами Словяносербськ – Райгородка – Щастя, а також Павлополь – Піщевик.

Загарбники продовжують підступно обстрілювати позиції захисників України, не припиняючи злочини ні вдень, ні вночі. Роз...

Posted by Прес-центр АТО on 31 травня 2015 р.