террористы боевики / Twitter gazeta.ru

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"У Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін проінформовано представників Спільної моніторингової місії ОБСЄ про ескалацію терористами збройного конфлікту в районі Мар'їнка - Красногорівка. Загострення ситуації почалася сьогодні вночі з активного застосування бойовиками окремих районів Донецької області (ОРДО) реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по населених пунктах Піски, Мар'їнка, Невельське та Водяне. Внаслідок цих обстрілів Мар'їнка дотепер охоплена пожежою. Наразі в районі Мар'їнки та Красногорівки іде штурм позицій ЗС України незаконними збройними формуваннями ОРДО у кількості до 1000 бойовиків за підтримки танків, БМП, 122- та 152-міліметрової артилерії", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ "ДНР" повідомили про 15 вбитих бойовиків, поранено близько 60 мирних жителів

Відео дня

Генерал ТАРАН - ОБСЄ: ескалація терористами конфлікту отримала адекватну відповідь з боку УкраїниУ Спільному центрі з ...

Posted by Прес-центр АТО on 3 червня 2015 р.

"Це відверте та цинічне нехтування усіма домовленостями, і в першу чергу Мінськими угодами, які лежать в основі всеохоплюючого припинення вогню", - заявив керівник української сторони Спільного центру генерал-майор Андрій Таран.