.

Ворог шість разів порушив режим припинення вогню \ УНІАН

Протягом доби 27 лютого озброєні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте такожНа окупованому Донбасі СММ ОБСЄ зафіксувала 11 одиниць забороненого озброєння

Відео дня

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил на сторінці в соцмережі. Зокрема, противник обстріляв українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Три обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", а саме: поблизу населеного пункту Новомихайлівка – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомета ворог здійснив шість пострілів; неподалік Старогнатівки – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли позицій ООС, а саме: двічі неподалік Новотошківського – з 120-мм мінометів противник випустив по українських захисниках 30 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поруч з Горіховим – з міномета калібру 120 мм – три міни.

Вчора, 27 лютого, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще один отримав поранення.