REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку вчора протистояння між силами АТО і бойовиками розгорілося в районі Станиці Луганської та Щастя. «Перестрілки різної інтенсивності тривали практично цілий день. У Щасті поранено двоє цивільних. Ще дві «гарячі точки» – Кримське і Золоте. Водночас слід відзначити, що фактів застосування важкого озброєння на цих рубежах оборони не зафіксовано», - заявив Лисенко.

Читайте такожУ штабі звітують про стабільну ситуацію в зоні АТО, обстрілів поменшало

Відео дня

На Донецькому напрямку противник продовжує вести «турбуючий» вогонь по українських позиціях на південь від Світлодарської агломерації. На північ і захід від Горлівки ворожих провокацій не зафіксовано.

Натомість, як зауважив речник АП з питань АТО, тривають бойові дії на захід від Донецька, на широкій ділянці фронту від Авдіївки до Мар’їнки. «Саме тут ворог зосередив найбільше важкого озброєння й активно його застосовує, внаслідок чого під ворожим вогнем опиняються і населені пункти, що знаходяться на відстані 5-10 км від лінії зіткнення», - наголосив Лисенко.