REUTERS

Як і у попередні дні, основна активність ворога фіксувалася у темну пору доби, повідомляють у прес-центрі АТО. 

Так, на Артемівському напрямку близько 1 ночі диверсійно-розвідувальна група противника намагалася обійти опорний пункт українських військових у районі Семигір’я. А о 2.05 по позиціях сил АТО у цьому ж селищі била ворожа артилерія калібру 152 міліметри.

Читайте такожТурчинов і голова МЗС Литви заявили, що РФ прагне активізувати бойові дії на Донбасі

"На Донеччині о пів на 3 ночі 122-міліметрова артилерія окупантів вела вогонь по Новгородському. А майже о 16 бойовики зі 120-міліметрових мінометів і гранатометів обстріляли Авдіївку", - йдеться у повідомленні штабу. 

У районі Маріуполя, близько опівночі, бандформування двічі вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ в Орловському зі 122-міліметрової артилерії, а поблизу Широкиного били зі 120-міліметрових мінометів. Також з 14.05, бойовики двічі обстріляли Старогнатівку з артилерії 152 калібру. 

З 5.10 і майже годину найманці били з артилерії калібру 152 міліметри та мінометів по позиціях українських військ у Болотному, що на Луганщині. 

"Упродовж дня ворог переважно з провокативною метою застосовував стрілецьке озброєння уздовж лінії розмежування", - наголосили у прес-центрі.

Сьогодні, 13 серпня, в зоні АТО незаконні збройні формування дещо зменшили кількість обстрілів позицій українських війсь...

Posted by Прес-центр АТО on 13 августа 2015 г.