REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«На Донецькому напрямку одна ворожа провокація відбулась поблизу Майорська. Близько 20 хвилин бойовики вели вогонь по наших позиціях із застосуванням стрілецької зброї. В інших передмістях, від Горлівки і до Ясинуватої, вчора перемир’я дотримувалось. Також вперше починаючи з 26 травня 2014 року було абсолютно спокійно поблизу Донецького аеропорту. Ввечері один ворожий мінометний обстріл відбувся у Мар’їнці. Вогонь вівся з території Петрівського району Донецька», - сказав він.

На Маріупольському напрямку, за словами Мотузяника, як і раніше, абсолютно спокійно. Мотузяник зазначив, що, користуючись затишшям, військові інженери Збройних сил України продовжують зміцнювати лінію укріплень по всій ділянці фронту.

Відео дня

Читайте такожЗа аналізом ДНК встановлено тіла 418 бійців АТО

«Бункери виготовлені за сучасними стандартами і технологіями. Вони мають потужний протимінний та протиракетний захист, удосконалені системи вентиляції і життєзабезпечення. Усі бункери вкриваються міцними колодами і товстим шаром землі, у разі потреби укріплення здатні забезпечити нашим воїнам надійний захист від ворожих обстрілів», - сказав він.

Читайте такожВ зоні АТО на двох напрямках помічено пересування піхотних груп бойовиків - ІС

Мотузяник також повідомив, що вчора біля селища Новоайдар Луганської області було зафіксовано два польоти ворожих безпілотників.