REUTERS

З 18 години вчорашнього вечора до опівночі бойовики 25 разів вели вогонь у бік позицій сил АТО та по мирних населених пунктах. При цьому 20 разів – на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Із зенітних установок, мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї путінські наймити вели неприцільний вогонь у напрямку Мар’їнки, Троїцького, Верхньоторецького, Красногорівки, Пісків та Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожКримінальні справи або "відрядження" на Донбас: розвідка розповіла, хто прийшов на зміну "ввічливим людям" із РФ

Із мінометів, гранатометів та стрілецької зброї терористи вели прицільний вогонь безпосередньо по українських позиціях у Широкиному, Зайцевому та Новгородському. 

А з 20 до 21 години бойовики двічі обстрілювали мирні населені пункти з реактивних систем залпового вогню «Град», загалом випустивши 12 реактивних снарядів. Під обстріли терористів потрапили околиці міст Красногорівка та Гірник.

З 18 години вчорашнього вечора до опівночі загарбники 25 разів вели вогонь у бік наших позицій та по мирних населених пу...

Posted by Прес-центр АТО on 16 листопад 2015 р.