REUTERS

Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Всього зафіксовано 32 обстріли позицій ЗСУ, 28 з них - на Донецькому, 2 - на Маріупольському та 1 - на Луганському напрямках.

"По наших позиціях в районі Авдіївки бойовики близько 20.00 відкрили вогонь з танку та здійснили 12 пострілів, згодом долучили БМП, зенітну установку та гранатомети", - йдеться у повідомленні штабу.

Відео дня

Читайте такожПроросійські бойовики суттєво зменшили кількість обстрілів позицій українських бійців - штаб АТО

З міномету калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів російські терористи обстріляли опорні пункти в районі Луганського, а поблизу Світлодарська - з міномета, БМП та кулеметів великого калібру.

Крім того, у районі Авдіївки, Зайцевого та Ленінського вели вогонь снайпери бойовиків.

По позиціях поблизу Опитного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, а зі стрілецької зброї обстріляли опорні пункти українських військових неподалік Пісків та Мар’їнки.

На Луганщині по опорному пункту поблизу Трьохізбенки найманці вели вогонь двічі з міномета, згодом долучили гранатомети та кулемети.

"Близько 16.00 ДРГ російських найманців чисельністю до 5 осіб наблизилась до позицій сил АТО поряд з Новотроїцьким та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. Отримавши гідну відповідь від українських бійців, ворог відступив", - зазначили у прес-центрі АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 21 березня 2016 року:Після відносного затишшя та зменшенням кіль...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 20 марта 2016 г.