Обстріл стався поблизу Новозванівки / фото УНІАН

У Луганській області бойовики відкрили артилерійський обстріл по авто поліцейських. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Луганській області.

У поліції зазначили, що пригода сталася 4 листопада.

"У районі с. Новозванівка Попаснянського району під артилерійській обстріл потрапили на службовому автомобілі Renault Duster співробітники слідчо-оперативної групи Попаснянського відділу поліції, які їхали на місце події", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Правоохоронці кваліфікували це як теракт, за ст. 258 КК України. Нащастя всі поліцейські не постраждали.

Крім того, у повідомленні зазначається, що внаслідок обстрілу з АГС-17 зі сторони с. Довге та с. Жовте (території тимчасово підконтрольні НЗФ «ЛНР») околиць с. Лопаскине був пошкоджений газопровід середнього тиску, без газопостачання залишилось 57 абонентів с. Лобачеве.

Читайте такожНа Донбасі за тиждень знищено 16 окупантів – Міноборони

«Внаслідок обстрілу з ПТКР зі сторони с. Калинове (територія тимчасово підконтрольна НЗФ «ЛНР») околиць с. Новоолександрівка Попаснянського району було пошкоджено кабіну екскаватору, який належить ДСНС», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

За даними штабу, найактивніше бойовики обстрілювали українські позиції на Маріупольському напрямку –зафіксовано 32 провокації.