false

У "ДНР" заявили про затримання учасників угруповання "Misanthropic Division", представники якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика Арсена Павлова ("Мотороли").

Читайте такожБоїться за своє життя: після ліквідації "Мотороли" Захарченко посилив собі охорону

Про це повідомляє один із ресурсів терористів з посиланням на "прес-службу міністерства державної безпеки країни".

Відео дня

"11 листопада 2016 року в результаті проведених МДБ ДНР оперативно-розшукових заходів у м. Донецьку затримано шість активних членів української націоналістичної організації "Misanthropic Division", лідери якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство легендарного командира підрозділу "Спарта" Арсена Павлова, більш відомого як "Моторола", — заявили в "прес-службі".

Бойовики заявили, що активісти "Misanthropic Division" підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ і виконували завдання української спецслужби на території «ДНР».

"У даний час щодо затриманих проводяться оперативно-слідчі дії, вони дають свідчення про обставини вчинення злочинів терористичної та екстремістської спрямованості", - пише сайт.

Сепаратисти заявили, що активісти виконували завдання за вказівкою першого заступника голови СБУ – керівника антитерористичного центру генерал-полковника Віталія Малікова і начальника управління СБУ в Донецькій області Олександра Куца.

Нагадаємо, раніше в "ДНР" назвали імена "ліквідаторів" терориста "Мотороли".