Українські військові у Кримському / УНІАН

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з посиланням на заступника голови обладміністрації Юрія Клименка.

Читайте такожБойовики обстріляли Широкине з танка й мінометів - штаб

За його відомостями, по укріпленнях сил АТО поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району противник тричі застосовував 82-мм міномети, протитанкові гранатомети та протитанкові ракетні комплекси. Внаслідок обстрілу двоє наших захисників зазнали мінно-вибухових поранень, ще один боєць був контужений.

Відео дня

У той же час у напрямку села Кримське Новоайдарського району двічі відкривався вогонь з 120-мм та 82-мм мінометів. Також по позиціях українських захисників поблизу смт Станиця Луганська російсько-терористичні війська двічі вели обстріл з автоматичних та протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Вогонь ворога, що носить системний характер, щодня приносить лихо мешканцям Луганщини та її захисникам. Вже декілька днів поспіль отримають поранення українські захисники. Минулої доби бойовики своїми акціями терору вкотре показали нездатність дотримуватися мирного плану щодо врегулювання ситуації вздовж лінії розмежування», - наголосив Клименко.