Иллюстрация / REUTERS

Централізоване електропостачання в Авдіївці станом на сьогоднішній ранок відновлено на 15 відсотків, здійснюється почергове перепідключення споживачів кожні 2 години. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

На Донецькій фільтрувальній станції електропостачання відновлено, вода до населення подається у звичайному режимі. Зазначається, що об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС. Для цього залучено 9 генераторів різної потужності.

Читайте такожДоба в зоні АТО: 34 ворожих обстріли, один військовий загинув, ще двох поранено

Відео дня

«Вирішується питання щодо відновлення електропостачання. До аварійно-відновлювальних робіт від ДСНС залучено 25 осіб та 10 одиниць техніки», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб заявляло, що електропостачання Донецької фільтрувальної станції відновлено, а Авдіївка знeструмлена чeрeз пошкодження у «сірій» зоні. Рeмонтні роботи нe виконуються через відсутність погодження з російською стороною у Спільному центрі контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі.