Обстріл велися за всіма напрямами / УНІАН

За минулу добу бойовики 28 разів порушили перемир'я. Троє українських військових загинули, ще 8 отримали поранення, один - бойову травму. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

"На Приморському напрямку близько 18 години в результаті мінометного обстрілу українських укріплень поблизу Широкіно отримав поранення один наш військовий. А в результаті ворожої провокації із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї поблизу Водяного, один український захисник загинув. Також, наприкінці доби, під мінометний вогонь бойовиків потрапили наші позиції в районі Талаковки і Красногорівки. А з озброєння БМП злочинці двічі били по українським захисникам у Чермалику", - сказано в повідомленні.

Читайте такожБіля Мар’їнки під час бою вибухнуло одне з наших озброєнь: двоє українських військових загинули, п'ятеро поранені

Відео дня

На Луганському напрямку, неподалік Новотошківьского, бойовики застосовували міномет калібру 120 міліметрів. А українські укріплення в районі Золотого, Троїцького та Новозванівки обстрілювали з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В результаті одного з таких обстрілів під Новоолександрівкою, ще один український боєць отримав поранення.

На Донецькому напрямку напружена ситуація і далі зберігається на околицях Авдіївки і на шахті Бутівка, передає штаб. Тут ввечері бойовики активно застосовували міномети різних калібрів, гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Як повідомляв УНІАН,бойовики блокують відкриття КПВВ "Золоте". Зараз для сполучення між Луганською областю і ОРЛО функціонує тільки один єдиний пішохідний КПВВ "Станиця Луганська" по мосту через річку Сіверський Донець.