Кримський міст було пошкоджено вибухом / фото t.me/kazansky

Голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов визнав, що Кримський міст після вибуху непридатний для проїзду вантажівок та автобусів

Про це йшлося у його дописі в Telegram

За словами окупанта, рух автомобільною частиною Кримського мосту з 9 жовтня здійснюється лише легковими авто. 

Відео дня

"До особливого розпорядження рух автомобільною частиною Кримського мосту здійснюватимуть лише легкові автомобілі. Залізнична гілка працюватиме у штатному режимі", - написав Аксьонов.

Голова окупаційної влади додав, що пасажирські автобуси та вантажівки перевозитимуться поромом. 

Вибух на Кримському мосту: що відомо

Вранці 8 жовтня на мосту виникла сильна пожежа. Згодом стало відомо, що обвалилися два автомобільні прольоти та пошкоджена залізнична гілка.

У Росії причиною руйнувань назвали вибух вантажівки. А джерело УНІАН у правоохоронних органах розповіло, що це спецоперація СБУ.

На думку аналітиків американського Інституту вивчення війни, президент РФ Путін перекладе провину за руйнування мосту на Міноборони РФ.

У британській розвідці стверджують, що і без того обмежені здатності Росії постачати своє угруповання ресурсами на тимчасово окупованих південних територіях України знизяться ще сильніше.

Полковник у запасі та військовий пілот-інструктор Роман Світан спрогнозував повне знищення Кримського мосту. Це дозволить створити "котел" на території півострова.

Вас також можуть зацікавити новини: