За словами Арестовича, Путін згноїв РФ / фото REUTERS

Мережу облетіло відео, на якому власник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин вербує російських в'язнів на війну в Україні. Цей запис в ефірі "Фейгін LIVE" прокоментував радник Офісу президента Олексій Арестович.

За його словами, це відео росіяни спеціально самі "злили", щоб лякати таким чином українську сторону і щоб в'язні на інших "зонах" РФ думали, може, і їм треба йти на війну. 

"Що стосується ув'язнених, які воюють, кожен боєць хороший у своїх обставинах. Десь у камері, де 15 осіб сидять з ножами, вони, звичайно, несуть серйозну небезпеку для тих, у кого немає ножа і хто з ними не дружить", - заявив Арестович.

Він додав, що на полі бою таким завербованим бійцям необхідно мати хороше здоров'я і військову спеціальність.  

"Коли Росія путінська розвалиться, це відео займе почесне місце. Вони скажуть: "Це кульмінація падіння колись великої імперії", - сказав радник ОП.

"Росія згнила путінська, він її згноїв", - підсумував Арестович.

Раніше видання "Медіазона" повідомляло, що власник приватної військової компанії "Ліга" (раніше ПВК Вагнера) Євген Пригожин особисто вербує ув'язнених у російських колоніях для участі у війні проти України. Потенційним бойовикам він пропонував грошову винагороду і помилування.

Вас також можуть зацікавити новини: