В Одеській ОВА розповіли подробиці нічної атаки росіян / фото ua.depositphotos.com

В результаті російської атаки на Одеську область постраждало одне з підприємств. Пожежники майже до ранку боролися з вогнем.

"В Одеській області була "шахедна" ніч. Ворог запустив по Одеському регіону - трохи зачепило Миколаївську область - 17 дронів-камікадзе. З них сили ППО знищили 14 – один над Миколаївською областю і 13 знищили в небі над Одесою. На жаль, є потрапляння в одне з підприємств на території Одеського району. Постраждалих немає, але пожежу ліквідували майже до ранку", - розповів речник Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук в ефірі національного телемарафону.

При цьому вони вказав, що після атаки росіян вся критична інфраструктура працює.

Відео дня

"Сигнал повітряної тривоги пролунав, але хтось каже, що його включили пізніше, ніж це було потрібно. За результатами роботи сил ППО видно, що ситуація була контрольована. На жаль, 100% роботи ППО в жодній країні не можуть забезпечити", - підсумував чиновник.

Нічна атака росіян на Одесу - що відомо

У ніч на 4 квітня окупанти вдарили по Одесі та Одеському району іранськими дронами-камікадзе. Росіяни запустили до 17 ударних БпЛА, імовірно зі східного узбережжя Азовського моря.

Силами й засобами ППО Повітряного командування "Південь" знищено 14 "Шахедів". 

Вас також можуть зацікавити новини: