Одесу атакують БПЛА / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Вночі російські загарбники атакували Одесу та Одеський район ударними безпілотниками.

Про це повідомив очільник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. "Щойно ворог завдав удари по Одесі та Одеському району ударними БПЛА. За результатами роботи підрозділів протиповітряноі оборони є збиття. Вчергове наголошуємо, що у військовий час не всі події можна коментувати чи виставляти на загал", - йдеться у повідомленні. 

Крук просить людей утриматися від коментарів щодо певних моментів, які з’являються в соціальних мережах. "Триває бойова робота і можлива друга хвиля. Тож прошу мешканців Одеського району не нехтувати сигналами повітряної тривоги і знаходитись в укриттях!" – заявив  Крук.

Відео дня

Оновлено о 03:15: У місті та області скасували повітряну тривогу.

Оновлено о 04:00: Повітряні сили ЗСУ відзвітували про знищення 14 ударних дронів "Shahed-136/131", якими Росія атакувала з південного напрямку.

"Загалом зафіксовано до 17 пусків ударних БпЛА, імовірно з району східного узбережжя Азовського моря. Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищено 14 "шахедів", - йдеться у повідомленні.

В Одесі пролунали вибухи: що відомо

Раніше повідомлялося, що в Одесі пролунало декілька вибухів. Це сталося до того, як в місті та області оголосили повітряну тривогу.

Спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив про роботу протиповітряної оборони та закликав містян перебувати в укриттях. Українців закликають не знімати роботу ППО.

Наразі в області продовжує лунати повітряна тривога.

Вас також можуть зацікавити новини: